Të dashur Tetovarë kjo faqe është e dedikuar posaçërisht për reklamimet e pronës suaj.
Me nderime të përzemërta,mbetet e hapur për ju P
RONA KOMBËTARE.
Urdhëroni dhe beni reklamimet e prones suaj per shitje dhe qera.
TETOVA
Tel: +389 44 335 267
Mob. 071 233 034
   071 233 035
   071 233 036
   070 371 220
Email: ekoplast@yahoo.com
Tel : 0044 208 564 9196 Mob : 0044-777 4032 320  E-maili: kontakto@pronakombetare.com
SHITET BANESË 2 DHOMSHE NË TETOVË
 • Banesa gjendet afër kompanisë SAGA në Rr,34
 • Posedon 2 dhoma fletje, 1 sallon. kuzhinë, dy
  banjo,dhe 2 ballkone.
 • Ndërtesa ka lift
 • Banesa gjendet në katin e katërt
 • Për informata ma të hollësishme luteni që ta
 • kontaktoni pronarin Safet Dauti në :
 • MOB = 071700255 ose E-mail adresë
 • carlito-di-brigante@hotmail.com
 • Çmimi: 65000 Euro
SHITET BANESA
Pritet fotografi nga pronari
ZGJEDHJE E VETME PËR
SHITBLERJE DHE
MARËDHËNJE ME QIRA ËSHTË
PRONAKOMBETARE.COM
kontakto@pronakombetare. com
   

    


 • Shtëpia gjendet në Rr. 103 Nr.14 Lagja më e
  preferuar në Tetovë,
 • Shtëpia është vetëm 5 minuta më këmbë largë
  xhamisë së Pashës (Xhami Muze )
 • Shtëpia ka 5 dhoma fletje të kompletuara sipas
  shijes më moderne. dhe është e ndërtuar në tre
  kate + Ka bodrumin me madhësi 82 m2
 • Ka një lokal afarist të rregulluar mirë, dhe
  mundë të përdoret për çdo lloj Biznesi
 • Tre nga dhomat e fletjes kanë dalje në ballkon.
 • Njëra nga dhomat e fletjes është Onsuitë (me
  banjo).
 • Shtëpia ka një sallon të rregulluar mirë.
 • Ka një Kuzhinë tejet moderne dhe të pajisur me
  tërë elementet e nevojshme.
 • Ka një dhomë ngrënje me një lidhje shumë
  praktike me sallonin dhe kuzhinën, si dhe dalje
  në ballkon.
 • Shkallët janë të regulluara me Mermer,
 • Ka nxemje qendrore me Dru, Rrymë elektrike,
  dhe Naftë.
 • Ka garazhë për dy vetura si dhe ka parking, në
  parahymje të shtëpisë.
 • Ka kopsht tejet të rregulluar me gjelbrim dhe
  lulishte, si dhe rrethim të gjallë që i ofron një
  freski të veçantë shtëpisë.
 • E gjith kjo i a ngren vlerën shtëpisë në rangun e
  parë, por meqë pronari ka nevojë që ta shesë me
  urgjencë e çmoi me një  
 • ÇMIM vetëm  290.000 Euro
 • Që vërtet të njiheni me realitetin, urdhëroni dhe
  binduni vetë, bëni një takim me pronarin për  
  një vizitë të kësaj shtëpie që rrallë del në treg !
 • Të interesuarit luten që ta kontaktojnë pronarin
  Zeqir Kadriu në
 • Mob : 070263360 ose
 • E-mail z.kadriu@seeu.edu.mk
SHITET SHTËPIA
5 DHOMSHE NË TETOVË
- SHITJE
URGJENTE,-
ÇMIMI I
VOLITSHËM !
                     
  02/04/09
 • SHITET SHTËPI 2 KATSHE NË TETOVË
 • Shtëpia gjendet afër qendrës tregtare Ramstor
 • Eshtë e posa ndertuar dhe ka plan
  urbanistik.
 • Ka podrume të regulluara, dhe e lyer
  mbrenda dhe jashtë ,si dhe iberzug të
  kryer.
 • Shtëpia ka të instaluar ujin dhe rrymën
  Elektrike
 • Për informata ma të hollësishme luteni që ta
 • kontaktoni pronarin Zt. Ismet Jakupi në :
 • MOB +04071663008 Hamburg
 • Çmimi: 170.000 Euro
                                                     06/08/2010
Pritet fotografi nga pronari
ZGJEDHJE E VETME PËR
SHITBLERJE DHE
MARËDHËNJE ME QIRA ËSHTË
PRONAKOMBETARE.COM
kontakto@pronakombetare. com
SHITET SHTËPIA